Met Aad de Mos op het terras in Eindhoven. "Ik heb een heel relaxed leven.''
Volledig scherm
PREMIUM
Met Aad de Mos op het terras in Eindhoven. "Ik heb een heel relaxed leven.'' © Koen Verheijden

Een dag in het spoor van Aad de Mos die een heerlijk leventje leidt: "In België ben ik een legende"

Algemeen DagbladDe cultstatus van Aad de Mos (71) kent geen grenzen meer, mede dankzij zijn ultrakorte, razend populaire selfie-analyses op Twitter en Instagram. Maar bovenal leidt de oud-trainer van onder meer Ajax en PSV een heerlijk onbezorgd leven. Onze Nederlandse zusterkrant Algemeen Dagblad kuierde een dagje mee. "In België ben ik een legende."

15 reacties

  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Tussen 1982 en 1992 was De Mos een relevante trainer met een heel eigen stijl. Daarna is het snel bergaf gegaan, eerst nog mislukte passages bij clubs met wat naam, maar steeds vaker kleine clubs. Tenslotte KV Mechelen de afgrond ingereden en dan nog wat geld geschept bij exotische clubs. En toen die hem zelfs niet meer moesten analyst geworden.
  • Theo Collewaert

    6 jaar geleden
    Waarom die hier altijd opgehemeld wordt is bij alle voetballiefhebbers al lang een raadsel.
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    Vergeet Michels,Hiddink, Van Gaal, Advocaat en Van Marwijk. Aadje is de grootste Hollandse trainer aller tijden. Althans, zo vindt hij zelf.
  • Jan De paepe

    6 jaar geleden
    supertoffe kerel dit voorjaar nog met hem petanque gespeeld in knokke…...ik dacht oh nee toch niet met die kerel.....wat een meevaller....komt op tv helemaal anders over de paepe
  • Christian Hubrechts

    6 jaar geleden
    en Mechelen? vergeten te vernoemen...?