De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Water weggetrokken op Antwerpse ring, drukke dag voor brandweer in Wallonië

Op de Antwerpse ring en het knooppunt Antwerpen-Oost is richting Gent het water weer weggetrokken. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Alle rijstroken zijn weer vrijgegeven en de files lossen stilaan op. De Liefkenshoektunnel is dan ook niet langer tolvrij richting Gent. Ook in Wallonië staan heel wat straten onder water.

42 reacties

  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    Blijkbaar komt 't scheld nu tot aan de ring, en straks valt door ook het licht uit. De saop genaamd: Belgie.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    Wat een klucht om bij te bleiren !!! corrupt land door en door!!!
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    De mens werkt intensief mee aan de opwarming van de aarde en de aarde bedankt ons met water, veel water en lange droge periodes. Wij zijn dus mede oorzaak en gevolg. Er zijn ook veel te veel mensen voor deze kleine planeet, maar dat is taboe, daar mag niks over gezet worden. En néé ik ben géén Groene.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    één dagje regen en we verzuipen wat is er toch aan de hand in Antwerpen werkt daar nog iets of is alles kapot bespaart ? !
  • eric maier

    6 jaar geleden
    ipv te overkappen zouden ze beter de rioleringskanalen voor de afvoer opnieuw aanleggen. het probleem doet zich al jarenlang voor bij veel regen in korte tijd. En ivm overkappen van de ring, die vuile lucht gaat dan toch ook via luchtkokers de open lucht in net zoals in Madrid ?
  1. INTERVIEW. Steve Rousseau (51), broer van Conner, na miljoenenverkoop van bedrijf: “Mijn socialistische bijdrage? 4.500 mensen werk geven”
    PREMIUM
    12

    INTERVIEW. Steve Rousseau (51), broer van Conner, na miljoenen­ver­koop van bedrijf: “Mijn socialisti­sche bijdrage? 4.500 mensen werk geven”

    Veel socialistischer dan Steve Rousseau (51) kan een naam niet klinken. En toch lijkt Conners halfbroer het absolute buitenbeentje van zijn donkerrode familie. Zeker nu hij na de verkoop van zijn hr-bedrijf World of Talents in één klap multimiljonair is geworden. Een pittig gesprek over Porsches, zijn relatie met Conner en op wie hij gaat stemmen op 9 juni: “Was de overheid een bedrijf, dan zou dat al 1.000 keer failliet zijn gegaan.”
  2. Brengt boze buurman paardenevents in Waregem in gedrang? "Als het aan ons ligt, worden alle wedstrijden met elektronische muziek hier afgeblazen”
    PREMIUM

    Brengt boze buurman paardene­vents in Waregem in gedrang? "Als het aan ons ligt, worden alle wedstrij­den met elektroni­sche muziek hier afgeblazen”

    Het conflict tussen een buurman en Sport Vlaanderen over evenementen op de terreinen in Waregem escaleert. Vorig jaar dwong de buurman met succes de annulering van jumpingwedstrijden af wegens geluidsoverlast. Dit weekend staat een dressuurwedstrijd gepland, terwijl de vergunning eigenlijk nog ontbreekt. Volgens zijn advocate Griet Cnudde zijn de activiteiten storend en illegaal. “Maar telkens onze aanvraag wordt goedgekeurd, tekent dezelfde buurman beroep aan...”, klinkt het bij Sport Vlaanderen.
    Waregem