BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Roep om ontslag Vanderhaeghe klinkt steeds luider, zelf reageert hij sereen: "Eigen aan club als AA Gent"

Jupiler LeagueNa de 1-2 thuisnederlaag tegen STVV hoopten de Buffalo's op eerherstel in de 'Slag om Vlaanderen' tegen Club Brugge, maar niets was minder waar: de 0-4 oplawaai is de grootste nederlaag ooit in de Ghelamco Arena. Yves Vanderhaeghe, die het op het einde van vorig seizoen al warm onder de voeten had, krijgt op onder andere Twitter (zie hieronder) opnieuw de wind van voren. 

39 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Geld maakt het voetbal volledig kapot. Voetbal is een teamsport en daar horen grote ego's niet in thuis. Vroeger ging men een pint pakken na de wedstrijd en speelden ze voor bierbonnekes, kameraadschap ten top!
  • Christian Mertens

    6 jaar geleden
    Verleden jaar bij SK.Beveren hetzelfde, Trainer vertrekt naar Genk (Philippe Clement) en neemt Seck mee en RSCA koopt Morioka. Twee belangrijke spelers weg ! voor het klein Beveren was dat een ramp. Sven Vermant was de pineut ! ! !
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    m ledure , nagel op kop jongen , schuld totaal bij bestuur en scouting van mijn voeten , niemand van de jeugd , beloften ed breekt door , gewoon niemand , nie normaal , ze hebben liever ene van afrika waar ze wa kunnen aan verdienen, walgelijk , onze yves kan daar niks aan doen momenteel , de betere spelers zijn weg , moses , kubo , kalu ; gigot , foket , ik zie trouwens veel fans thuisblijven nu ; cobw
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Sorry , Ik ben geen Gent supporter, Maar wat ik me nu afvraag waarom ze Yves ontslag roepen . Als ge kijkt wat die spelers van Gent met elkaar combineren is ongelooflijk slecht op 5 voorzetten zijn er 4 die slecht zijn is het de schuld van Yves en kijkt eens wat het bestuur heeft gedaan met hun spelers !! verkopen en verkopen en niks binnen brengen , hoe zou ge dan willen dat het daar daar rond draait. A JA en nu is het de schuld van Yves.
  • Dirk Dua

    6 jaar geleden
    Gent speelt slecht.maar alles in de schoenen van de trainer schuiven????? Tja simpel he. Vorig jaar loodste hij ons na ook een heel slechte start ons toch ook naar de po1. Maar dat vergeten we toch wel heel rap vind ik. Buffalo in hart en nieren