Brett Kavanaugh.
Volledig scherm
Brett Kavanaugh. © AFP

Beoogde rechter Kavanaugh door tweede vrouw beschuldigd: "Hij kon heel agressief en vijandig zijn"

Terwijl de Republikeinen in de Senaat hun best doen om de beoogde rechter Brett Kavanaugh zo snel mogelijk benoemd te krijgen, doen de Democraten onderzoek naar een tweede beschuldiging van seksueel grensoverschrijdend gedrag van de genomineerde rechter.

46 reacties

  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Eddie, je moet het nieuws beter volgen. De rechter heeft beslist dat een er van Trump mag vervolgen. Ging Trump deze vrouwen trouwens niet aanklagen? Hij heeft zijn staart weer ingetrokken, zoals altijd een grote mond maar geen actie.
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Eddie deleener die vrouwen hebben wel veel zwijggeld gekregen ondertussen
  • Paul COLIN

    6 jaar geleden
    En daar zijn de schild en vrienden jongetjes weer.
  • eddie deleener

    6 jaar geleden
    Stop toch met die onzin aub. Wat gaan ze nog allemaal uitvinden om Trump te dwarsbomen? Voor zijn verkiezing waren er vele vrouwen die Trump beschuldigden van aanranding....die zijn opeens verdwenen...hmmmm raar. GoTrump!
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Een opperrechter moet van onbesproken gedrag zijn. Voorgedragen door Trump doet al twijfels reizen. En al is dit 30 jaar geleden, verjaren doen die dingen niet. Zie maar naar de katholieke kerk met zijn dubieuze priesters. Zijn daar bewijzen van of is het hier ook woord tegen woord. Waar rook is is vuur of toch minstens geweest.