Viceminister Rod Rosenstein.
Volledig scherm
Viceminister Rod Rosenstein. © Reuters

Amerikaanse viceminister van Justitie Rosenstein ontmoet Trump donderdag na roddels over ontslag

De plaatsvervangende Amerikaanse minister van Justitie, Rod Rosenstein, heeft volgens verschillende Amerikaanse media zijn ontslag ingediend. Even later reageerde woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis dat Trump de viceminister donderdag zal ontmoeten.  

7 reacties

  • Jacob Aaronson

    6 jaar geleden
    @Peter Bonacasa Deep state, wat gewoon een andere verwoording is voor schaduw regering, is zeker en vast niet van de hand van Cambridge Analytica. Zegt genoeg over de linkse pap die gevoed word. En ja, als er mensen binnen een regering met opzet proberen die regering te saboteren op welke manier dan ook zit men met een schaduw regering oftewel deep state.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Waarom zou Deep State waarheid zijn? Ik vind hier geen enkele aanwijzing voor. De zoveelste complottheorie om de mensen bezig te houden. De term Deep State is trouwens uitgevonden door Cambridge Analytica. Zegt genoeg.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Watergate is er niets tegen wat daar allemaal gebeurt in Washington.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Een president afzetten op basis van Amendement 25 wegens fysieke of mentale onbekwaamheid, is géén landverraad, integendeel! Waarom is anders dat amendement speciaal voorzien in de grondwet? "Verkozen worden" is géén garantie op een normaal functionerende president.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Allez, de zoveelste die sneuvelt! Het is echt een gekkenhuis in de regering en de administratie van Trump; van zijn "best team ever" blijft bijna niemand meer over, behalve nitwits en jaknikkers zoals Kellyanne, Sanders, Ivanka en Jared.