Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve, Clarke Gayford.
Volledig scherm
Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve, Clarke Gayford. © REUTERS

Luiers en borstvoeding, baby premier Nieuw-Zeeland mee naar VN-vergadering

Het was geen moeilijke keuze voor de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die gisteren de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York toesprak. Drie maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Neve Te Aroha. En aangezien de baby borstvoeding krijgt en dus dicht bij haar mama moet zijn, ging de kleine vandaag gewoon mee.

6 reacties

  • Antonio Vivaldi

    6 jaar geleden
    Gauw profiteren van een snoepreisje met gans de familie op kosten van de belastingsbetaler.
  • lieve vanderstraeten

    6 jaar geleden
    waarom mogen wij onze baby s niet mee naar het werk nemen, ge moet niet vragen hoe ernstig ze hun werk opnemen, tis alleen te doen om hun pree op te trekken.
  • guy perain

    6 jaar geleden
    Belachelijker kan niet!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Die moeten dan ook niet werken ,bij een normaal werk zou je het niet moeten proberen ,trouwens je kan niet normaal werken met je kind erbij ,je kan verlof nemen als je geen oplossing hebt maar zeker niet op de werkvloer meebrengen.
  • BART COLPAERT

    6 jaar geleden
    En die moeten dan ‘wereld’ beslissingen nemen ......