Photo News
Volledig scherm
© Photo News

600.000 Belgen worden begeleid door een huisapotheker

In minder dan een jaar tijd hebben al 600.000 chronische patiënten een overeenkomst ondertekend met hun apotheker om te genieten van een persoonlijke begeleiding die gericht is op het correct gebruik van geneesmiddelen. Dat meldt de Apothekersbond (APB) vandaag. 

5 reacties

  • Davy Addiers

    6 jaar geleden
    Die 31,80 euro die apotheek hier zou voor ontvangen is intussen gezakt tot onder de 5 euro. Soep is dus echt de kool niet meer waard voor apotheek.
  • hedwig de cooman

    6 jaar geleden
    Als je niet begrijpt wat daar tegenover staat lijkt dat een groot bedrag. Daarvoor begeleidt uw apotheker u gans het jaar met medicatieschema's en alle mogelijke uitleg. Hij volgt uw medicatie op en voorkomt mogelijke onverenigbaarheden en zoveel meer... Vraag het eens aan je apotheker. Als je het geluk hebt om weinig of nooit ziek te zijn heb je daar natuurlijk geen behoefte aan en begrijp ik uw reactie.
  • Chris Van den Eynde

    6 jaar geleden
    Mijn vorige apotheker durfde zelfs geneesmiddelen schrappen, dus overrulde mijn arts. Ik heb ze gelaten voor wat het was. Nu geen stress meer maar goeie uitleg.
  • Noella Vancompernolle

    6 jaar geleden
    En de apotheker mag hiervoor jaarlijks 31,80 euro aanrekenen aan je ziekenfonds. Eigenlijk mag hij blij zijn dat ik klant bij hem ben...
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Ach het is maar hoe je cijfermateriaal verkoopt hé: 'Al meer dan 1 of 20' of 'Slechts 1 op 20'...