BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

UGent-professoren staken lessen vroegtijdig zodat studenten kunnen betogen tegen Schild & Vrienden

In Gent hebben honderden studenten en sympathisanten betoogd tegen de vertegenwoordiging van Schild & Vrienden-leden aan de organen van de UGent. Zo'n 700 mensen namen deel. Verschillende professoren verleenden actief steun en beëindigden hun lessen vroegtijdig, zodat hun studenten mee konden betogen.

474 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ze dachten met meer te zijn maar het waren er VEEL MINDER.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Dat hij zijn thesis mag afmaken, tot daar aan toe, maar zijn plaats in de raad van bestuur terugkrijgen? No way, vermits zijn kiezers toen nog niet wisten welk vlees ze in de kuip hadden en hij dat ook angstvallig verzweeg.
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar, het is niet omdat je op het unief zit, dat je daarom slim bent. Velen van die mensen voelen zich aangedaan omdat hun is wijsgemaakt dat ze slachtoffer zijn van iets. Al had ik eerlijk gezegd toch meer gekleurde kapsels verwacht.
  • marcel mampaey

    6 jaar geleden
    de rector van U gent wist maar al te goed dat het tot een recht zaak zou komen hij ongelijk had . zij hebben de mond vol over democratie zo lang men hun mening deelt zo een betoging organiseren kan iedereen en heeft nul waarde. doe maar eens een anonieme rondvraag op de U GENT en u zal verschieten.
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Luc Van Durme: een gezonde samenleving?? Mer rood??? Goed zot!