EPA
Volledig scherm
© EPA

Hazard twintig keer op één gezet in verkiezing Speler van het Jaar: wie stemde op wie?

VoetbalEden Hazard en bondscoach Roberto Martínez waren unaniem in hun beslissing: Luka Modric was de beste speler van het afgelopen seizoen. 29,05 procent van de stemgerechtigden volgde gisteren dat oordeel op de uitreiking van de FIFA Speler van het Jaar. Maar wie stemde op wie? En vanuit welke hoek kregen de Belgen hun stemmen? 

13 reacties

  • Guido Verhoeven

    6 jaar geleden
    Modric was al de beste op het WK - dik verdiend! En hopelijk zijn we nu definitief af van Ronaldo!
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Dat die Griezmann in de top 10 staat blijft een raadsel ! Heel gewone voetbaler die niet aan de enkels komt van de rest van de Top 10.
  • Gabriel Daniels

    6 jaar geleden
    Dat Hazard als enige Belg ooit verkozen werd in het "Wereldelftal van het jaar" daar lees je hier niets over. Maar ja, Hazard is voor véél Vlaamse kranten géén Belg! Moest De Bruyne in dat elftal hebben gestaan dan zou de hele pagina aan hem gewijd zijn. Nu is het al Evenepoel wat de klok slaat, terwijl hij later in het profwielrennen nog alles moet bewijzen.
  • Gerrit gasthuis

    6 jaar geleden
    Opvallend alle Fransen enkel op Fransen gestemd schaamteloos en dat zowel captain (Lloris) coach (Descamps) als media (L’Equipe wschl) schaamteloos chauvinisme buiten een Egyptenaar heeft niemand dit gedaan.
  • Norbert Corten

    6 jaar geleden
    Wat denkt onze bondscoach van de rode duivels daar nu van ?