(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © Photo news

Vrijdag grote verkeershinder in Brussel door ambtenarenbetoging: enkel trein en metro rijden normaal

De betoging van de federale ambtenaren op vrijdag 28 september zal voor grote verkeershinder zorgen, zo verwacht de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene. Meerdere tunnels zullen worden afgesloten voor het verkeer.

20 reacties

  • Jurgen Devries

    6 jaar geleden
    Hier zijn veel mensen die toch alles weten over de " voordelen " van een ambtenaar en hoe weinig ze werken. Ten eerste doe het dan zelf! Niemand houd je tegen en twee: en dat grote pensioen daar hebben we jaren van ons loon voor ingeleverd en dat hebben ze ons intussen ook al afhepakt. Om nog maar te zwijgen over al de voordelen die de privé heeft en ambtenaren niet. Veeg voor je eigen deur!
  • Saïda Weemaes

    6 jaar geleden
    Schandalig wat ze nu doen , vakbonden afschaffen. Federale ambtenaren hebben meer ...vakanties dagen ,een zeer goede pensioen,werken minder. Als nu iemand durft zeggen dat ik verkeerd ben dan is hij of zij aan het liegen !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @franky van steenberghe ,voor alle duidelijkheid ,ben geen ambtenaar ,NVA rom-mel opkuisen zeg je, nu ja waar,wat hebben ze de laatste 4 jaar gedaan buiten mensen extra belasten ,aan loon gaan(index) en pensioenen proberen te verla-gen,deze plaat van NVA aanhang is grijsgedraaid en versleten,hoop dat de nva nooit een absolute meerderheid krijgt in Belgie ,want als dan BDW zegt zit en pootje geven ga je niets anders kunnen om je stokje te krijgen,doordenker.
  • franky van steenberghe

    6 jaar geleden
    @raf peeters en Steven Van Rompaey de enige ambtenaren die ik weet die prestatie's leveren zijn onze politie mensen en wat NVA nu aan het doen is is de rommel opkuizen van al die jaren ps vld en cd&v . Maar ja wens jullie beiden veel plezier op de betoging vrijdag en prettig verlengd weekend.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Karine Roeland ,beetje laag bij de grond inzake begrafeniskosten ,maar als je beter zou weten wordt een ambtenaar heel zijn loopbaan 0.5%ingehouden om twee maal zijn wedde gestort te krijgen bij overlijden om bij te dragen in de begrafeniskosten ,het is ALLES BEHALVE GRATIS;