BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vlaams Belang promoot boek 'Francken faalt' in Maximiliaanpark

ImmigratieOok met Theo Francken als staatssecretaris voor Asiel en Migratie blijven in België de migratiekranen openstaan en blijft ons land een topbestemming voor immigratie. Dat stelt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in zijn boek 'Francken Faalt', dat vandaag werd voorgesteld. Van Grieken klaagt daarbij aan dat de voorbije legislatuur de discussie al te vaak ging over de woorden van Francken, maar nooit over zijn daden.

26 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Perfecte titel voor Francken zijn visie en carriere Francken faalt. In die titel wordt ons meegedeeld, wat we al lang wisten over Francken (en de NVA op zich). Hun beleid is een lachertje, want er is geen beleid. Ze maken enkel ruzie met hun regeringspartners en geven commentaar op de socialisten. Terwijl we aan de socialisten veel te danken hebben! Het wordt tijd dat NVA de handdoek in de ring gooit en stopt met hun geklungel!
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ludieke aanpak! Wanneer komt deel 2 uit? De NVA faalt en deel 3: Deze regering faalt! NVA haalt altijd uit naar de socialisten en andere partijen, maar doet zelf niks (ze worden gewoon betaald om te Twitteren en ruzie te maken). En dat met ons belastingsgeld. I.p.v. vooruit, gaan we in hoge snelheid achteruit! Het wordt hoog tijd dat deze partij aftreed, voor ons land failliet is!
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Aanpak van deze jongeling is volledig verkeerd. Richt zijn pijlen op iemand die zijn medestander zou hoeven te zijn. Een Vlaams belang light is onzinnig en lachwekkend en daar zullen nooit potten mee gebroken worden.
  • Jacques Van Boom

    6 jaar geleden
    Haalt niks uit. Morgen boek te koop voor 1 euro. Francken doe zo voort.
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Heb deze morgen op Radio 1 genoten van een zeer sterke Tom Van Grieken! Awel Fonz Ooms, dat wil gewoon zeggen dat u hoort tot het deel Vlamingen dat wil bedrogen worden door Francken. Het boek van Van Grieken bevat immers een hele lading bewijzen dat Francken iemand heel anders is dan hoe hij zich voordoet. U kan het boek op internet lezen. Warm aanbevolen!