Vanavond is de signalisatie weggenomen en is de parking een maand renovatie opnieuw open.
Volledig scherm
Vanavond is de signalisatie weggenomen en is de parking een maand renovatie opnieuw open. © Jan Van Maele

Parking Westkerke dan toch 's nachts open voor vrachtwagenchauffeurs

De snelwegparking van Westkerke blijft dan toch open 's nachts. Dat meldt burgemeester van Oudenburg Peter Velle. Vanaf rond 21 uur kwamen de eerste vrachtwagenchauffeurs aan. Vlaams minister van Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) had de aanpassingen aan de snelweg laten vaststellen door een deurwaarder en zou bij sluiting aandringen bij gouverneur Carl Decaluwé om de beslissing van de burgemeester te laten schorsen.

24 reacties

  • Walter De Vuyst

    6 jaar geleden
    Wat een heisa om een niemendalletje . Deze parking hoefde helemaal niet gesloten te worden . Door de agressieve en beschuldigende communicatie van gouverneur Decaluwé , met in zijn zog een paar onbekwame West-Vlaamse burgemeesters draaide het ganse sterk overdreven parkingverhaal in de soep . Boerenleute ten top !
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    de Burgemeester is in de fout gegaan , hij wilde de inwoners van zijn gemeente beschermen en dat mag niet !! dit is nu Belgie !!
  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    Mr Weyts, ik veronderstel dat u gaat instaan voor de veiligheid en de eventuele gevolgen op u gaat nemen?
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Als zij collega Francken en patat Jambon van de zelfde schit partij hun werk beter moest doen was dat allemaal niet nodig.Maar ja volgende maand verkiezingen...
  • Joske Verbrugge

    6 jaar geleden
    Goed gedaan van die Burgemeester,Weyts staat weer te roepen en tieren en ze is wel open hahahaha,Olmse zoo al vergeten, inwoners van Balen-Olmen nog niet hoor NVA