AP
Volledig scherm
© AP

Sensatie in League Cup: scorende Fellaini lijkt ManU te redden, maar Derby County stunt toch na strafschoppen

League CupDerby County heeft voor dé verrassing van de avond gezorgd in de League Cup. Marouane Fellaini sleepte op Old Trafford in de extra tijd met de 2-2 nog strafschoppen uit de brand, maar daarin verloor Manchester United. Vincent Kompany stootte als basisspeler tegen derdeklasser Oxford United wel door. De aanvoerder stuurde zijn troepen naar een 0-3-zege. Een wederoptreden in mineur werd het wel voor Steven Defour. Na acht maanden blessureleed stond hij nog een keer in de basis, maar Burnley verloor van derdeklasser Burton Albion. Ook Leander Dendoncker sneuvelde met Wolverhampton tegen Leicester City.  

8 reacties

  • Lydia Olefs

    6 jaar geleden
    Daarom mag Mignolet nu wel meedoen, wat een schande van die trainer, dit om de wonde een beetje te zalven.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    kort maar pijnlijk verslagje van deze reporter het zou int groot en breed zijn uitgesmeerd als uw MU gewonnen had ,wel vanavond is het hopelijk jullie kans jullie sheski speelt tegen reserve van Liverpool FC
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    In de league cup! Die ploegen zijn blij dat ze eruit liggen want die beker stelt nauwelijks iets voor! Vanavond Chelsea tegen Liverpool, je zult zien 2 reserve ploegen tegen elkaar!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    En dit na een fantastische strafschoppenreeks waarbij de eerste 15 penalty's gewoon perfect werden getrapt zonder dat beide doelmannen ook maar een waterkans hadden om er één te stoppen.
  • RENE KEEGAN

    6 jaar geleden
    Mourinho heeft zichzelf de das omgedaan, ligt met iedereen overhoop, spelers, bestuur, alle andere managers, en vooral met zichzelf denk ik dus time to go !