woensdag 26 september 2018 - Nieuws
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 

Hoe u als abonnee ook onbeperkt digitaal kunt lezen

Beste abonnee, met uw abonnement op onze krant kunt u niet alleen onze papieren editie lezen, maar kunt u ook onbeperkt digitaal lezen. Als u dat nog niet gedaan hebt, volstaat het dat u zich één keer aanmeldt op pc, smartphone of tablet.

Het Belang van Limburg komt op voor het belang van Limburg én alle Limburgers. We investeren steeds in de beste journalistiek met onze redactie die het nieuws dag en nacht uitpluist, checkt en dubbelcheckt. Daarom gebruiken we meer en meer het +logo bij onze reportages. Dat zijn de artikels die exclusief voor onze abonnees gemaakt worden. Deze artikels zijn inbegrepen in uw abonnement. Het enige wat u moet doen is u eenmalig aanmelden op uw computer, tablet of smartphone.

Wanneer u als abonnee bent aangemeld op onze website, kunt u...

  • alle plusartikels lezen (herkenbaar aan het +logo) die exclusief beschikbaar zijn voor abonnees,
  • onbeperkt de gratis artikels lezen,
  • de krant en zijn bijlagen digitaal doorbladeren via www.hbvl.be/krant.

Waarom deze info?

Als u niet bent aangemeld terwijl u op onze site surft, krijgt u na het lezen van een aantal artikels een scherm met de vraag om u aan te melden met het mailadres en wachtwoord dat gekoppeld is aan uw abonnement. Na het inloggen kunt u (als abonnee) weer onbeperkt verder lezen.

We willen u als abonnee bedanken voor de steun en het vertrouwen in onze redactie. Achter het nieuws dat dag en nacht voor u wordt gebracht, zit een redactie die alles in het werk stelt om onze abonnees zo goed mogelijk te informeren.

 

Hebt u verder nog vragen?

We hebben de informatie voor u gebundeld en in video’s gegoten op www.hbvl.be/meerinfo.

Hulp nodig?

Onze medewerkers helpen u graag verder via 011/49 46 00, elke werkdag tussen 8 en 17 uur. U kunt ons ook steeds contacteren via www.hbvl.be/klantendienst.

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws