Acteur Jeroen Perceval gaat weer rappen

We kennen Jeroen Perceval (40) vooral als rasacteur, met glansrollen in onder meer D’Ardennen, Rundskop, Tabula Rasa en De Dag. Maar Perceval leeft zich ook uit als muzikant. Als rapper, meer bepaald. Onder de artiestennaam Kramer maakt hij hiphop en kondigde hij gisteren zijn tweede album Beestje aan, de opvolger van debuut Droomt & Waakt in 2014. En daarvoor wist Perceval enkele grote namen te strikken: Flip Kowlier rapt mee in een van de nummers, en eerste single Selfie werd geproducet door technopionier CJ Bolland.

dvg

Ook collega’s uit de filmwereld steken Perceval een handje toe. Charlotte Timmers en Stefan Perceval (de oom van Jeroen) acteren in de videoclip van Selfie, die werd gemaakt door D’Ardennen-regisseur Robin Pront. Jonas Govaerts (Tabula Rasa, Welp) zal eveneens een clip voor Kramer regisseren.

Tussendoor schrijft Perceval aan zijn eerste langspeelfilm Dealer, die hij zelf zal regisseren. Binnenkort is hij nog te zien in de series Over Water en De Bende van Jan de Lichte. Zijn album Beestje verschijnt op 9 november en wordt op 7 december live voorgesteld in De Studio in Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER