Volledig scherm

Veiligheidskorps legt opnieuw het werk neer: geen rechtszaken met gevangenen mogelijk in Brussel

Het Veiligheidskorps in het Brusselse justitiepaleis legt vandaag voor een hele dag het werk neer. Dat melden vakbondsleden bij het korps. Geen enkele gedetineerde zal overgebracht worden naar het justitiepaleis en het korps voert ook geen beveiligingsopdrachten uit. De staking is de zoveelste actie in een hele reeks sinds vorige week woensdag.

9 reacties

  • Marc Verschaeren

    6 jaar geleden
    C4 simpel ! .
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    Is vroeger met de Rijkswacht nooit gebeurd. Toen kwam men op voor de job en was men fier dat het werk correct gedaan werd. Fouten worden overal gemaakt waar iets gedaan wordt maar moedwillig de boel saboteren is nooit gebeurd bij de Rijkswacht. Politiek was er wel een probleem want men had geen vat op de Rijkswacht. Nu heeft elke sheriff zijn eigen politiekorps en het mindere werk wordt door 'nevenfirma's' gedaan of zoals in dit geval : niet.
  • censor

    6 jaar geleden
    Dat komt er van als er meer bazen rondlopen dan "gewoon" personeel en de meerkost ervan..Het wordt stilaan tijd die hoge lonen te temperen en meer naar onder verdelen, dit is zo voor alle ambtenaren, spoorweg inbegrepen, waar (zeker wete) er meer bazen rondlopen met riante weddes, om niks uit te richten, zo werkt dat niet !
  • jan desimpel

    6 jaar geleden
    Kader is niet compleet, maar op rechtbank Hasselt beweren dat er geen vacatures zijn..dus geens is hier de oorzaak van deze staking..
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Dat is dan de zoveelste strategische politieke staking.