Getty
Volledig scherm
© Getty

Omgaan met stress doe je zo: experts geven advies

We moeten de waarheid onder ogen komen: we hebben allemaal stress. Ik weet het, jij weet het, de bomma weet het, kortom, we weten het allemaal. Of het nu over geld, de kinderen, het werk of het avondeten gaat, er zijn heel wat zaken die ons onrustig maken. Ermee leren omgaan is daarom ook oh zo belangrijk.

4 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Mario Tersago : dat heet magisch denken en dat is wat kinderen en de kinderachtigen doen; is er een probleem? Doe gewoon alsof het niet bestaat dan gaat het vanzelf wel weg.
  • Louis Bouduin

    6 jaar geleden
    Het is zoiets als het juiste dieet en van die dingen. Je moet voor jezelf zoeken wat werkt, en vooral: wat niet werkt. Vaak is dat goede raad. Hoort tot een van de grote stressbezorgers, zoals je van de meeste diëten honger krijgt. Dus, lees ook dit maar als grote nonsens en u bent op de goede weg...
  • Pieter arons

    6 jaar geleden
    Het is eigenlijk heel simpel gewoon positiever denken
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Bij onmacht of frustratie kan je beter gewoon accepteren en karma, zijn werk laten doen. Akkoord soms duurt het lang, maar als je in reine bent met jezelf, zal vroeg of laat, het universum plannen hebben om dit recht te zetten!