Joris Vandenbroucke.
Volledig scherm
Joris Vandenbroucke. © BELGA

Sp.a pakt Bourgeois aan na Septemberverklaring: "U sprak nooit langer, maar u hebt nog nooit zo weinig gezegd"

SeptemberverklaringHet Vlaams Parlement debatteert vandaag over de Septemberverklaring van de Vlaamse regering. Oppositiepartij sp.a mocht de spits afbijten. Fractieleider Joris Vandenbroucke verwijt de regering niet alleen dat ze zonder visie bespaard heeft, maar ook dat de realisaties op het terrein uitblijven. 

20 reacties

  • Joachim Albert

    6 jaar geleden
    Spa zal idd moeten strijden voor behoud van kiezers en dus van macht chance voor hun dat het lokale verkiezingen zijn. Vlaamse of federale en onder kiesdrempel, nu hopen ze voor mei nog een kentering of mirakel of wit konijn als voorzitter want Crombez komt niet goed over, te betweterig, te zelfvoldaan en te veel fouten gemaakt (zat bovendien zelf in regering en niks bereikt en perceptie tegen) Groen en Nva zullen winnaars zijn
  • eric maier

    6 jaar geleden
    SPA sprak altijd langer, maar zei nooit wat. Wel enorm veel luchtverplaatsing.
  • sven neirynck

    6 jaar geleden
    Ach SPA heeft zo lang in de regering gezeten en nooit iets deftigs gedaan
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Socialisten zijn de geknipte partij om oppositie te voeren.Met holle woorden welteverstaan.Spijtig als ze verantwoordelijkheid moeten opnemen ze miljardenputten maken en ze deze dempen met nieuwe en nog grotere putten.Daar kennen wij ze voor.
  • Christine Galle

    6 jaar geleden
    De socialisten hebben altijd veel gepraat en uitleg gegeven. Hun verkiezingsprogramma gaat altijd over sociaal gevoelige punten maar over hun verdoken programma praten ze nooit. Dat hoor je maar pas eens ze aan de macht zijn . Zie de snelbelgwet,schandalen,van ons leger de schande van Europa gemaakt,Belgie op de rand van bankroet gebracht,enz,enz.. Dat ze maar eerst in eigen boezem kijken voor ze eat bij anderen doen.