Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump beschuldigt China opnieuw van inmenging in de Amerikaanse verkiezingen

De Amerikaanse president Donald Trump heeft China beschuldigd van inmenging bij de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen in november, die in de helft van de vierjarige ambtstermijn van de president plaatsvinden. 

7 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    Trump creeert afleiding van zijn onderzoek nu het krap begint te worden voor hem. Hij schuwt niks of niemand en speelt met landen als China, Rusland en Iran een gevaarlijk spel, waarbij de hele wereld betrokken raakt. bv de handelsoorlog tegen China is nog maar ook militair staan de snaren strakker gespannen dan ooit.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Hoeveel mist gaat hij nog spuien om de aandacht af te leiden van alle schandalen waarin hij of zijn familie betrokken zijn.
  • wim goos

    6 jaar geleden
    En wat doet de VS en Trump : zich moeien met iedereen Irak, Iran, Syrië, Afganistan, China, Noord-korea, Europa ... O ja we vergeten nu effe dat zijn goede vriend Poetin dat ook gedaan heeft en doet ...
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    ze zullen in ny allemaal goe gelachen hebben .... zoals die bezig is , op alle fronten aanvallen ... de amerikanen zullen nog veel afzien om al die zijn fratsen te betalen . ze voorspellen prijsstijgingen, recessie ,
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Wat zou je verwachten? De US moeit zich ook overal op de wereld en dan moet je ook tegen de weerbots kunnen.