BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Staking Ryanair: "Getroffen reizigers hebben recht op extra compensatie van 250 tot 600 euro"

ConsumentRyanair-klanten van wie de vlucht vrijdag is geschrapt door de aangekondigde staking, hebben recht op een extra compensatie van 250 tot 600 euro. Dat zegt consumentenorganisatie Test Aankoop.

16 reacties

  • Bart Verbeeck

    6 jaar geleden
    Ik zie echt geen probleem voor Raynair. Vraag en aanbod laten spelen, vrije markt, open grenzen. Dat is toch wat Europa wil?
  • Charel Jansens

    6 jaar geleden
    De meeste stakers werken als interims voor Ryanair dus de term intern is dus voor discussie vatbaar en zal door de Co zo verdedigd worden .
  • Haverbeke Vincent

    6 jaar geleden
    Enkel de syndicaten zijn verantwoordelijk. Ryan levert al 20 jaar een goed werk. Vroeger betaalden wij zelfs voor een korte vlucht hopen geld. Sabena was dan ook doordrongen van de syndicaten. Schuld bij wie schuld toekomt.
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Er zal nooit een Euro uitbetaald worden! En wanneer het te warm word vliegen alle personeel buiten en komen thans en Filipijnen hostessen aan boord! Zeer simpel, juist hetzelfde wat in de bouw, transport en horeca gebeurt in België , die staken toch ook niet, het ligt aan de onbekwame politiek, Ierland het thuisland van Ryanair is de hoofdzonde!
  • William Helsen

    6 jaar geleden
    Ryanair, trekt zich van wetgeving totaal niets aan. Ryanair heeft totaal geen respect voor klanten en personeel.