Sara Laeremans (21) werd in haar appartement in Geel vermoord.
Volledig scherm
Sara Laeremans (21) werd in haar appartement in Geel vermoord. © Federale Politie

Bijna jaar na moord op jonge moeder nog steeds geen spoor naar dader(s)

BinnenlandBijna een jaar na de moord op Sara Laeremans, een jonge moeder uit Geel, is er nog steeds geen spoor naar de daders. Het parket lanceerde via het opsporingsprogramma Faroek op VTM opnieuw een oproep naar getuigen.

9 reacties

  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    Dna, vingerafdrukken, camera’s op het station tussen 18 uur en de volgende dag, camera’s naar Geel punt en de express weg naar Kasterlee. Die gasten zijntoch niet te voet naar Herentals gegaan en waarschijnlijk kennen ze de sluipwegen niet.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Meestal in 99% is de dader een bekende ! Kijk haar Pc ,Smartphone eens goed na ? En in de bank hangen toch camera's of in de buurt ?
  • Geens Rik

    6 jaar geleden
    En weeral duurt het een jaar vooraleer de speurders hun ego opzij schuiven en hulp aan de bevolking vragen. Er zijn zeker nuttige informaties bij eventuele getuigen definitief verloren gegaan na een jaar.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Niet belangrijk voor deze regering, trouwens moorden daar staat hier geen straf meer op, het is toegelaten, maar o wee als je ziek wordt direct een leger controleurs. Iemand vermoorden geen enkel probleem een bandje aan en je kunt weer verder.
  • Stephen basken

    6 jaar geleden
    Ja alo wried da. Ik dacht da elk bank een camera had. En voor de daders... gulder mogen branden in de hel.