REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

VIDEO. Een weergaloze goal! Eden Hazard dribbelt en knalt Chelsea in slotfase voorbij Liverpool

Premier LeagueTwee balletjes door de benen, met een handvol bewegingen vier man in de wind en vervolgens een schicht in de verste hoek. Eentje voor zijn best of. Eden Hazard danste Chelsea in het slot voorbij Liverpool in de League Cup: 2-1. Aan de basis van de gelijkmaker met een vrijschop, in het slot met een weergaloze dribbel de matchwinnaar. Iedereen recht op de banken. En vergelijkingen met Lionel Messi. 

51 reacties

  • Kevin van Goethem

    6 jaar geleden
    Beste uit de engelse competitie. Nu naar de beste competitie en daar nog veel bijleren. Dan kan hij eindelijk zijn naam naast messi en co zetten. Hij kan het op het hoogste plekje ook. Niet enkel in engeland.
  • Richard Sznurowski

    6 jaar geleden
    Meert d. Waarom zou Mignolet zich iets te verwijten hebben? Hij heeft een goede match gespeelt en Klopp heeft zekerde schuld niet bij Simon maar bij Shaquiri
  • Sammy Borgoo

    6 jaar geleden
    Twee weken geleden kreeg ik kritiek dat zijn hattrick tegen Cardiff City tegen een klein ploegske was. Nu was het tegen topploeg Liverpool !! Eden Hazard werd afgelopen weekend in London tijdens de Fifa-awards bij de elf beste spelers van de wereld geplaatst.
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    @ Fonz Ooms jij bent appelen met peren aan het vergelijken, ik heb Messi of Hazard ook nooit weten schoren zoals Ronaldo vorig seizoen in de CL tegen Juventus, over de mooiheid van een doelpunt kan tot in het eeuwige gediscussieerd worden.
  • Geert De poorter

    6 jaar geleden
    Hopelijk iedere week,gelijk Messi en Ronaldo!