Tanja Dexters
Volledig scherm
Tanja Dexters © VIER

Tanja Dexters doet haar verhaal na alle heisa over Flamingo Bar: "Ik voel me geboycot"

TVDe opening van de Flamingo Bar van Tanja Dexters liep niet van een leien dakje. De politie kwam de zaak zelf verzegelen nadat bleek dat er geen drankvergunning was. Dexters vertelt haar kant van het verhaal in 'Gert Late Night': "De media maken er een soap van!"

44 reacties

  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Door zulke mensen wordt België beschouwd als een bananenrepubliek. ze hebben een voorbeeldfunctie maar vegen aan alles hun gat, net als politici. Wetten moet je naleven , niet meer ,niet minder.
  • Daniel Nicolas

    6 jaar geleden
    Binnenkort kan ze terug in haar regio Westerlo een echte bar openen. En champagne drinken met de klanten en wie wat meer betaalt een happy end. En de politie ? Die zit dan niet meer voor maar in de bar....
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Ze opent een bar en heeft geen drankvergunning. De politie doet haar werk en treedt op. Waarom voelt ze zich geboycot ? Zorg voor een drankvergunning en dan kan je die bar openen - wat is haar probleem ? En wat heeft het feit dat ze een alleenstaande moeder is met twee moeilijke jaren achter de rug daar mee te maken ?
  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat men, alvorens een bar te openen, een bewijs van goed gedrag en zeden nodig heeft. Ik kan mij niet indenken dat die Atila zo'n bewijs kan voorleggen. Of worden onze rechters de nieuwe belgische 'snowflakes'?.
  • Koen Meulkens

    6 jaar geleden
    Twee moeilijke jaren, ook financieel. En daarna gewoon een zaak opendoen. Right....