BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
3
Union USG
  • Youssouf Niakate Goal 43' 76' 82'

Wat een blamage: Union knikkert Anderlecht genadeloos uit Croky Cup, Niakaté steelt de show met hattrick

Beker van BelgiëDe verrassing is compleet in de Croky Cup. Na landskampioen Club Brugge en titelhouder Standard is ook Anderlecht uitgeschakeld in de zestiende finales. Union verschalkte paars-wit in een Brusselse derby, doelpuntenmachine Niakaté zorgde voor een hattrick. 0-3. Voor het eerst in de geschiedenis staat noch Standard, noch Club Brugge, noch Anderlecht in de achtste finales. 

153 reacties

  • Guido Volkaerts

    6 jaar geleden
    Coucke heeft ingekocht zoals bij Oostende, héél veel kwantiteit die amper de middelmaat haalt, daar ga je geen kampioen mee worden, zelfs Play-off 1 halen wordt een uitdaging... Mooi van Union maar een hattrick was het niet hoor, daarvoor moet je drie goals scoren in één speelhelft... En wat gebeurde er die tweede goal, had Boeckx een black-out...??? Misschien moeten we die Crocky Cup maar afschaffen want zowel de ploegen als de supporters zijn er amper voor warm te krijgen...
  • charles van herck

    6 jaar geleden
    Hoeveel brengt dat op bij het gokkantoor? Heeft er daar iemand een idee van?... Niet dat die voetballers zelf zouden gokken he dat weet iedereen. Brave gasten..
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    hopelijk houd die engelse baas al zijn spelers voor union en laat hij zich niet omkopen door anderslecht want die zijn instaat van al de beste spelers daar weg te halen al is het maar om ze te verhuren ergens in een of andere vergeethoek,nogmaals proficiat aan de drie amateurs clubs union knokke en deinze
  • Bart Vanderbruggen

    6 jaar geleden
    En maar lachen met Standard. Dit is duizend keer bedroevender (en de match van Standard was al erg - zeg ik als (intussen 49 jaar lang) trouwe Standard-supporter. Wat is er aan de hand? Hebben al die voetballers geen greintje respect meer voor hun supporters en voor het shirt waarin ze spelen?
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Die trainers van de eerste klas ploegen spelen allemaal komedie. Die Croky cup interresseert hen geen bal. Of denkt iedereen hier dat het toeval is dat Standard, Club en Anderlecht zich zogezegd hebben laten ringeloren. Ik geloof er geen bal van.