AP
Volledig scherm
© AP

Trump: "Vrouwen werden betaald om verhalen over me te verzinnen"

Donald Trump heeft beweerd dat meerdere vrouwen "veel geld hebben gekregen" om "verhalen te verzinnen" over hem.

34 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Jean Huysmans::::U hebt mijn tekst niet goed begrepen . Ik zei ALS Trump (of wie dan ook) mij 130.00€ geeft wil ik, en iedereen denk ik ,wel iets verzinnen. Ik zei NIET dat Trump dit gegeven had!!! Beter lezen.WVB
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Jean Huysmans:::Trump zegt "dat meerdere vrouwen veel geld hebben gekregen" om "verhalen te verzinnen" Hierop heb ik gereageerd met de woorden "Zo'n verhaaltje wil ik ook wel verzinnen als Trump ( of U misschien) me 130.000$, neen € betaalt om het niet verder te vertellen. Ik heb NIET gezegd dat Trump 130.000$ betaald heeft. Ik heb gezegd ALS. Beter begrijpend lezen a.u.b. En NEEN ik ben helemaal niet links Integendeel..
  • Christine Galle

    6 jaar geleden
    Kijk eerst eens wat onze politiekers ons allemaal wijs maken om dan nog te zwijgen over hun verdoken programma's die nooit in hun verkiezingsprogramma staan. Konden wij hier maar een Trump hebben , het is niet altijd op een diplomatieke manier dat hij communiceerd maar hij doet wat hij heeft beloofd.
  • Jean Huysmans

    6 jaar geleden
    Micheline Gevers haalt, zoals alle propagandapers volgers, graag één en ander door mekaar: Trump heeft nooit 130.000$ gegeven aan een vrouw met een lasterverhaal ivm seksueel ongepast gedrag, wel aan een pornoster die hem trachtte te chanteren. Geen verhalen zelf maken Micheline, links verzint zo reeds voldoende verhalen.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Als Trump begint te spreken, begint de leugenteller weer overuren te draaien.