De hond wilde van geen wijken weten. Zijn baasje verkeerde in nood
Volledig scherm
De hond wilde van geen wijken weten. Zijn baasje verkeerde in nood © ABC 30

Hond gaat midden op de weg zitten. Wanneer autobestuurder uitstapt, hoort hij hulpgeroep

Een bestuurder van een takelwagen was vorige zondag in de Amerikaanse staat Californië verloren gereden. Plots versperde een hond de weg. Hij stapte uit en probeerde het dier tevergeefs te lokken. Toen hij het wilde opgeven, hoorde hij ineens hulpgeroep.

25 reacties

  • Yoke Penninckx

    6 jaar geleden
    Frank De Witte : slim zijn heeft niets te maken met kunnen praten. Slim zijn is de juiste oplossing zoeken op het moment dat het nodig is.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Super dieren honden, voelen perfect aan dat er wat scheelt en hoe beperkt hun vermogens ook zijn, zullen op hun manier reageren. De mens zijn beste vriend, maar omgekeerd...
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Gewoon geluk gehad. En nee Roger, honden zijn niet slimmer dan mensen. Een mens zou zijn gsm gepakt hebben en de 112 gebeld hebben, zoiets kan een hond niet. Ze kunnen zelfs niet eens praten. Dus slim kan je ze niet bepaald noemen.
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Kan het niet beter uitleggen dan Tony Kelly en Irene! Honden zijn idd echte mensenvrienden,veel beter dan sommige mensen. Ze zijn eerlijk en zoals t gezegde "hondstrouw" dat is er niet naast gegrepen. Ik heb ook zo'n band met mijn hond gewoon niet beschrijven!?. Ik durf zeggen dat ik mijn hond meer vertrouw dan sommige mensen! Dit hartverwarmend verhaal maakt mijn dag echt goed ❤️
  • Roger Verstreepen

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar honden zijn slimmer dan mensen.