Steve Vandenberghe
Volledig scherm
Steve Vandenberghe © RV

Bredense burgemeester slachtoffer van drieste aanval door ex-politieman: "Hij bleef trappen op z’n hoofd, terwijl hij al op de grond lag"

De Bredense burgemeester Steve Vandenberghe (sp.a) vraagt in de Brugse rechtbank een schadevergoeding van 2.500 euro van een ex-politieman die hem eind vorig jaar in elkaar schopte in een café in Oostende. G.V. kon niet verkroppen dat hij ontslagen werd als inspecteur bij de politiezone Bredene/De Haan. 

14 reacties

  • Ciriano Cordier

    6 jaar geleden
    Had iedereen maar zo een burgemeester als Bredene.
  • pierre samaey

    6 jaar geleden
    Dat iemand hier schrijft dat een SPA burgemeester denkt dat hij alkes mag en boven de wet staat is even gevaarlijk of de inspecteur die een commisaries neersloeg.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De burgemeesters van SPA denken dat ze alles mogen boven de wet staan.
  • Roger Rymen

    6 jaar geleden
    Eerst: een domme rechter die durft zeggen: "Ik wil hier een duidelijk signaal stellen dat geweld tegen ambtsdragers niet kan.” - Dus geweld tegen gewone mensen kan dan wel? En dan: "riskeert 30 maanden cel", kan de krant niet objectiever zijn? Er zou moeten staan: "riskeert 30 maanden cel maar zal niet naar de cel moeten". Of, een verhaal mooier voorstellen aan de goedgelovige, naïeve lezer, die natuurlijk denkt dat die kerel de gevangenis in vliegt.
  • Jan Mulders

    6 jaar geleden
    Ik zou toch ook eens graag het verhaal van de politieman willen lezen.