Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Jonge Japanners werken zó hard dat ze geen tijd meer hebben voor seks: geboortecijfers dalen dramatisch

De Japanners zijn met meer dan 127 miljoen, maar hun aantal daalt drastisch. Dat komt omdat de geboortecijfers dramatisch zijn. Jonge Japanners hebben nauwelijks nog seks binnen een relatie. Ze hebben er simpelweg geen tijd voor. Dat blijkt uit een reportage van The Feed van de Australische zender SBS.

8 reacties

  • Fred Debroek

    6 jaar geleden
    Oeps, mijn vrouw heeft thans nog veel tijd...waar blijft die sex?
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Dat is ook de enige manier om de Planeet te redden Veel Minder Mensen is de enige oplossing ! Men zou mensen die geen kinderen Krijgen moeten betalen in plaats van omgekeerd ! Nu zijn we met 7,6 miljard en dat zijn er al 4 miljard teveel , in 2050 zijn we met 12 miljard ...
  • Turdus Maximus

    6 jaar geleden
    Mensen als Jef Verbist: het staat u vrij om te verhuizen als ge het hier zo onleefbaar vindt,ik wuif u graag uit.Nog iets:als ge de vakbonden dan toch zo slecht vindt,gelieve dan ook de integriteit te hebben om het grootste deel van uw loon of pensioen af te staan aan een goed doel en als ge nog werkt minstens de helft van uw verlofdagen op te offeren.Dit heb je nl. allemaal te danken aan de vakbonden.Beetje hypocriet om er dan de vruchtjes van te blijven plukken vind je niet?
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Hier doen ze dat tijdens het werk.
  • Jef Janssens

    6 jaar geleden
    Zouden ze beter hier ook doen! Dat WERKEN bedoel ik..! Maar ja als je hier wilt werken zorgt de vakbond er wel voor dat het niet kan!! Arm Belgie!