Antwerps burgemeester Bart De Wever.
Volledig scherm
Antwerps burgemeester Bart De Wever. © Photo News

Opnieuw zes jaar Schoon Verdiep en niet naar de regering, dat is het plan van De Wever

Als hij het opnieuw tot Antwerps burgemeester schopt, dan is Bart De Wever van plan opnieuw zes jaar op 't Schoon Verdiep te blijven zetelen en dus niet tot een regering toe te treden. Dat heeft De Wever  laten verstaan tijdens een Facebook-livesessie. "We hebben voldoende sterke mensen die een rol in de diverse regeringen kunnen spelen", aldus de N-VA-voorzitter.

128 reacties

  • Juan Oibibio

    6 jaar geleden
    Dan nog liever FDW op het schoon verdiep. Deze verkoopt alleen maar mooie praatjes en kleineert jan en alleman zodat hij en zijn companen op hun postjes blijven zitten. Tijd voor verandering denk durf en vooral gewoon doen
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Bayens. Nog nooit in Antwerpen geweest en dergelijk onzinnige commentaar schrijven, man man man. Er is vooruitgang, verandering in Antwerpen. Overal word er gebouwd, verbouwd en verbeterd. De stad is uit zijn socialistische schulden, drugs die door de socialisten vrij mocht doorreizen word nu aangepakt, en bouwdossiers zijn voor iedereen open en bloot te bestuderen. Gebeurt nergens elders in Europa.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens, zowel de drugs- als de betonmaffia hebben zich in de riool/drugsstad anders goed genesteld de laatste jaren. En in welke Vlaamse stad zijn er de meeste leefloners bij gekomen? Is dat die befaamde kracht van verandering? Veel succes ermee.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Een failliete stad dat hebben de socialisten achter gelaten Marc Camp valt u zwaar hé.Veroorzaakt door een gebrek aan budgettaire discipline,socialisten die het geld over de balk gooide waar ze zo goed in zijn zoals Meeus bij de lijn deed.
  • jos duriau

    6 jaar geleden
    Het plan van De Wever , 6 jaar meer rustig op het schoon verdiep , goeie wedde , nog wat bijverdienen als partijvoorzitter en parlementair meer moet dat voor hem niet zijn.