thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Honderden klachten over onverwacht hoge facturen: CD&V wil telecomoperatoren verplichten om datalimiet aan te bieden

CD&V-Kamerlid Roel Deseyn wil telecomoperatoren verplichten om klanten een datalimiet aan te bieden. Hij heeft daarover een wetsvoorstel klaar. Smartphonegebruikers die hun datavolume overschrijden, komen immers soms tot onaangename verrassingen te staan wanneer de factuur binnenvalt. 

28 reacties

  • Android Roots

    6 jaar geleden
    bij orange is eensarend bundel op , gewoon verder kunnen surfen aan laag debiet , en geen extra moeten betalen ervoor
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Bij Orange kan je een datalimiet vragen en instellen! Bij die geldwolven van Proximus helaas niet, de grote reden waarom ik ben overgestapt (geen verrassingen op het einde van de maand).
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Datalimiet kan de gebruiker ook op diverse manieren instellen en gebruiken. N Sommige telecom operatoren geven die mogelijkheid naargelang het abonnement. daarnaast zijn er apps in overvloed die je daarvoor kan gebruiken.En ook op je telefoon kan je die instelling maken. CD&V is weer bezig met struisvogelpolitiek om zieltjes te winnen.
  • gina duribreux

    6 jaar geleden
    hoelang zal de staat nog aandeelhouder zijn van deze dit is rechter en beul spelen Europa moet dit verbieden daarom is belgie veel veel te duur en juist daarom schaamteloos stelen van de burgers
  • Jos Leeuw

    6 jaar geleden
    Ik vind data limieten belachelijk. Waarom niet zoals vast internet, zonder limieten?