Sportschool Meulebeke Facebook
Volledig scherm
© Sportschool Meulebeke Facebook

16-jarig meisje verkracht door medeleerling in VILO-sportschool Meulebeke

Op de terreinen van de VILO-sportschool in Meulebeke is gisteren een meisje van 16 verkracht door een even oude medeleerling. De dader werd ’s avonds opgepakt en is ter beschikking gesteld van de jeugdrechter. 

25 reacties

  • Steven De Soete

    6 jaar geleden
    Wat nog frappantste van alles is ; de directie die beweert in shock te zijn, alles te doen ivm ondersteuning van het meisje en ouders .... de ouders van het meisje en zijzelf die 2 jaar geleden werd aangerand zullen verontwaardigd zijn van dit te lezen... toen werd dader 1 !!! Week geschorst en meisje werd nagekeken als ‘verklikker’ tot ze van miserie is veranderd van school! 2 maten en 2 gewichten ?
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Afwachten en beide kanten horen.
  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    tja overal zit zo gasten dus ook bij de belgen wat rechts niet kan geloven zolang er geen zwaar straffen op dit komt blijft dit gebeuren
  • Luc Brouckaert

    6 jaar geleden
    De directeur bevestigt het voorval, maar er staat nergens gemeld dat de dader dit ook effectief heeft bekend. Onderzoek zal dus moeten uitwijzen of er wel dan niet sprake is van verkrachting, en of het is gebeurd met wederzijdse toestemming, waarna het meisje de vermeende dader aanklaagt voor verkrachting.
  • Peter Deroost

    6 jaar geleden
    Op school laten blijven is een betere straf, de rest van zijn schoolcarriere nagekeken worden door medeleerlingen en links laten liggen.