Politie CARMA
Volledig scherm
© Politie CARMA

Politie CARMA lanceert virtueel loket: aangifte doen bij een 3D-inspecteur

Politie CARMA start vanaf maandag 1 oktober met een proefproject, waarbij inwoners in Houthalen-Helchteren een aangifte kunnen doen bij een virtuele inspecteur. 

9 reacties

  • Filip Catz

    6 jaar geleden
    Er zijn in België dubbel zoveel agenten als in het land dat op de 2-de plaats komt qua aantal politiemensen per inwoner. De laatste agent die ik gezien heb was vorige maand, de wijkagent van een buurgemeente, die me kruiste in zijn dienstwagen. Dus ja : wààr zitten al die agenten eigenlijk ???
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    Straks kan je met twee partijen naar een TV stappen. Eerst komt een virtuele agent om de uitleg te 'aanhoren' en dan komen er virtuele advocaten en een virtuele rechter en op het einde van het programma weten we wie gelijk heeft en hoeveel de andere partij virtueel moet betalen. Als je iets misdaan hebt zetten ze ook virtuele tralies voor je eigen ramen en zit je in je eigen virtuele gevangenis. Maar in de echte wereld iets echt oplossen, dat kan niet.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Het begin van het einde zie je daar als staan als oud mens me zo een onnozel ding voor je en zeer goed voor de werkgelegenheid.
  • Jan

    6 jaar geleden
    Helemaal fout! Het menselijk contact bij elke aangifte is heel belangrijk. Een duidelijk gebrek aan vakkennis van hen die dit hebben verwezenlijkt.
  • Of Wa

    6 jaar geleden
    Als ze maar niet moeten buiten komen zeker?