rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Deze voormalige MMA-vechter en Syriëstrijder mepte vijf cipiers in elkaar: Ruslan Lorsanov (37)

gerechtVooraleer hij in Syrië de wapens opnam, oefende Ruslan Lorsanov (37) - de Tsjetsjeense jihadist die gisteren vijf Hasseltse cipiers toetakelde - zijn boksslagen bij een Oostendse MMA-club. “In de gevangenis van Brugge van waaruit hij werd overgeplaatst, stond hij al gekend als extreem agressief”, klinkt hij bij de Hasseltse slachtoffers. “Woensdagavond was het hier prijs en nu moet hij weer naar een andere gevangenis.”

51 reacties

  • Tanush Topija

    6 jaar geleden
    Ik ga me radicaliseren misschien krijg ik ook uitkering invaliditeit . Op 20 jaar die in België ben heb ik 8manden werkloos geweest. En ik moet belasting voor zulke mensen betalen neen dank u .
  • Hermann Eggerischen

    6 jaar geleden
    Waarom waren er geen cipiers die opgeleid tegen zo'n mannen? Als men weet dat er ooit een artikel verscheen in Humo onder de titel "Jommeke wordt cipier" weet men wel hoe zwaar zo een opleiding is.
  • joris de witte

    6 jaar geleden
    pfft, 's nacht zijn cel eens binnenvallen met een man of 5.... hij zal het niet meer doen.
  • Noèl Roebben

    6 jaar geleden
    Geens, is het niet de hoogste tijd enkele wetsvoorstellen in te dienen ipv rustig door te slapen?? Eerst zware feiten plegen in Belgie, dan de jihadist gaan uithangen in Syrie, daar geraakt worden door een granaatscherf om vervolgens hier op kap van de maatschappij een invaliditeitsuitkering te krijgen? Kan alleen in Belgie waarschijnlijk, schaam me dood om Belg te zijn, in tegenstelling tot Geens en zijn justitiekornuiten waarschijnlijk..!
  • Henri Troyat

    6 jaar geleden
    Bill Cosby had gisteren een ketting om bij het overbrengen naar de gevangenis. In de 80, dus niet direct een gevaar. Dergelijke figuren zoals die IS-strijder die extreem gevaarlijk is moet men ook zo behandelen.