Tanja Dexters deed gisteravond haar versie van de feiten op de VIER-talkshow  'Gert Late Night'.
Volledig scherm
Tanja Dexters deed gisteravond haar versie van de feiten op de VIER-talkshow 'Gert Late Night'. © VIER

Antwerps parket: "Flamingo Bar van Tanja Dexters kreeg drie waarschuwingen vóór verzegeling"

De Flamingo Bar van Tanja Dexters had al drie waarschuwingen gekregen, voordat ze verzegeld werd. Dat meldt het parket van Antwerpen in een reactie op de uitlatingen van Dexters gisteravond in 'Gert Late Night' op  VIER. Ze zei op de talkshow dat ze alle regels gevolgd had en dat ze zich 'geboycot' voelde door de politie.

79 reacties

  • Peggy Cornelis

    6 jaar geleden
    Het is al lastig om eigen zaak te beginnen in Belgie ze make u toch kapot. Maar voor men begint controleer alles zelf ga na welke vergunning en of die degelijk in orde zijn. En anders begin er niet aan drie maal verwittigd hm dan maak men eerst in orde voor te roepen opening
  • Felix Petri

    6 jaar geleden
    Iedereen die iets wil beginnen weet dat men met de benodigde vergunningen in orde moet zijn, liefst voor de opening van de zaak. Maar ,,barones,, Dexters denkt boven de wet te staan.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Ik ben niet voor of tegen Tanja, maar als ik haar een raad mag geven, als je een zaak wil beginnen gelijk wat voor een trek naar het buitenland, hier in Belgie sta je gewoon op een slecht blaadje bij Politie en Gerecht, ze zullen je zolang je leeft het leven zuurmaken zo werkt het hier.
  • Sander Nihillie

    6 jaar geleden
    Lomp mens. Punt.
  • Marc PEETERS

    6 jaar geleden
    Stop toch met deze karikatuur een podium te geven. Zij doet alles om toch maar de boekjes te halen. Wat heeft ze al ooit bewezen ? Hier dus het bewijs waarom ik ooit 5 minuten naar 'het bootje van Gert' heb gekeken en nadien nooit meer...