Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Genk moet tegen Charleroi in achtste finales Croky Cup, Gent ontvangt Beerschot-Wilrijk

Croky CupZopas werd er geloot voor de achtste finales in de Croky Cup. Racing Genk neemt het op tegen Sporting Charleroi, Gent ontvangt in eigen huis Beerschot-Wilrijk. Opvallend: met Knokke versus Union neemt de killer van Standard het op tegen de boeman van Anderlecht. De wedstrijden staan 4, 5 en 6 december op de agenda.

27 reacties

  • Marcel De Maesschalck

    6 jaar geleden
    Toevallig Knokke - Union. Zet de ploegen eens in de plaats die door hen werden uitgeschakeld. En dan durft men nog zeggen dat er met die loting niet gefoefeld wordt. Zolang ze hier blijven loten met hun tonnetje van voor de eerste wereldoorlog zal het nooit eerlijk zijn. Waarom niet zoals in Engeland voor de FA-cup. Een halve bol in een tafel met een speciaal doek over zodat diegene die de trekking doet niets kan zien. En dan liefst de trekking nog uitzenden op TV.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Moeilijke verplaatsing voor Racing maar zeker doenbaar.
  • Ragnar Lothbrock

    6 jaar geleden
    Knokke wint de beker, mag ook Deinze zijn
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Met alle respect voor de teams die nu in de beker nog zitten, maar toch is het jammer dat anderlecht, standard en brugge de onnozelaar hebben uitgehangen de laatste dagen.nu zal de croky cup nog minder aantrekkelijk zijn.maar ja wie slecht doet moet voelen.
  • Floris Roberto

    6 jaar geleden
    Opgemaakt spel