Nadat ze hem bij zijn voeten grijpen, begint een tiental jonge mannen het slachtoffer af te ranselen met stokken, hockeysticks en zelfs een ijzeren staaf.
Volledig scherm
Nadat ze hem bij zijn voeten grijpen, begint een tiental jonge mannen het slachtoffer af te ranselen met stokken, hockeysticks en zelfs een ijzeren staaf. © RV

Tiener verstopt zich onder auto, maar ze grijpen zijn voeten. Dan volgt extreem zware lynchpartij

BuitenlandOp sociale media circuleren videobeelden van extreem zwaar geweld waarbij een tiener door leeftijdsgenoten tientallen keren op het hoofd wordt geslagen met stokken, hockeysticks en zelfs ijzeren staven. Volgens Le Parisien gaat het om een lynchpartij tussen rivaliserende jeugdbendes in een voorstad van Parijs.

138 reacties

  • Daisy Daelemans

    6 jaar geleden
    De jeugd, de toekomst ???? Daar heb ik zo mijn bedenkingen bij.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Conservatieve neoliberalen zullen nooit toegeven dat dit het gevolg is van socio-economische omstandigheden en het creëren van kansarme getto's. En je steeds weer wijsmaken dat het ligt aan kleur, taal, cultuur of gewoon aan het feit dat armen nu éénmaal gewelddadig en decadent zijn en rijken nobele mecenassen zijn die het goed voor hebben met de mensheid.
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Ik ga nu nog vlug vaak naar Parijs om nog wat op te snuiven van deze ooit zo mooie stad. Binnen 10 à 20 jaar zal dat niet meer mogelijk zijn.
  • ralph ernst

    6 jaar geleden
    Chris van den Eynde, het verschil met Usa is wel dat dergelijke crapulekes de bak in vliegen (en blijven !) voor minstens 6-8 jaar naargelang de ernst van de verwondingen. Daarvan zouden onze rechters zich moeten inspireren !
  • Lucas De groot

    6 jaar geleden
    Daarom ga ik nooit meer buiten zonder verdedigingswapen,en ik zal het gebruiken als het nodig is zeker weten.