© Photo News

Voetbalbond beloont fans en behoudt verlaagde ticketprijzen Rode Duivels

De met 4-0 gewonnen interland tegen Bosnië-Herzegovina heeft de sfeer rond de Rode Duivels weer hersteld en daar is de Belgische voetbalbond (KBVB) opgetogen mee. Toen even dreigde dat het stadion toen niet zou vol geraken, werd beslist om de ticketprijzen te verlagen. En aangezien dat loonde, besliste de KBVB die verlaagde ticketprijs te behouden.

bla, vml

Het was nog Marc Wilmots die vlak voor het EK had aangekaart dat de ticketprijzen toch wel erg hoog waren geworden. De KBVB liet daarom de prijs voor de goedkoopste tickets (in categorie 4, de zitjes in tribunes 2 en 4 achter het doel) tegen Bosnië van de gebruikelijke 30 euro naar 20 euro zakken. Die prijs wordt nu dus behouden, al zeker voor de volgende thuiswedstrijd tegen Estland op 13 november en in principe voor de rest van de WK-kwalificatiecampagne.

De KBVB was heel tevreden dat het stadion met 45.000 fans vol zat tegen Bosnië en dat er ook weer een goede sfeer was, in tegenstelling tot de verloren oefenmatch tegen Spanje (0-2). De voetbalbond hoopt die goede band te kunnen houden door de lage ticketprijzen.

MEER OVER DE RODE DUIVELS