De Wever zet deur op kier(tje) voor Groen, maar Van Besien weigert: "Geen coalitie met N-VA, punt uit"

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zet de deur op een kier, een kleine kier weliswaar, voor een coalitie met Groen na de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zegt hij aan VTM NIEUWS. "Als de kiezer de teerlingen zo zou werpen… een stad kan niet onbestuurbaar blijven." Zijn uitdager van Groen, Wouter Van Besien, ziet een geel-groene coalitie in de Scheldestad niet zitten. "Ik ben klaar en duidelijk, wij vormen geen coalitie met de N-VA. Hun standpunten en programma liggen te ver van het onze."

428 reacties

  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Toch raar dat jullie van verloedering spreken. Kijk naar de berchemlei, de bacchuslaan, het erasmus. Ik heb hier geen enkel probleem. En dat is Borgerhout!
  • Eduard Janssens

    6 jaar geleden
    Je moet de realiteit niet verdraaien Marc Camp ze mogen mij er geld boven op geven voor door Borgerhout te lopen maak je zelf niks wijs
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Marc Camp, mijn nichtje is verhuisd, ze durfde s'avonds niet alleen buitenkomen en een neef die er al twintig jaar bewust is gaan wonen omdat hij geloofde in diversiteit heeft de buurt langzaamaan zien verloederen, de huizen die vrijkomen worden onmiddellijk bewoont met twee of drie gezinnen met het bijhorend autoverkeer en wetteloosheid.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Peter Colson als je nie in Borgerhout woond en ik kan dit aannemen naargelang u zich hier uitspreekt over een probleem, dan kan ik u garanderen! Ik loop s’avonds veilig buiten in Borgerhout, in berchem, in deurne en in Antwerpen. Drugbendes is dankzij NVA zijn war on drugs.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Je kunt de mensen niet blijven beliegen en bedriegen.Nu komt daar nog verrader bij.