De bloemenzee bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss, waar vier kinderen omkwamen bij een ongeluk tussen een trein en een elektrische bakfiets.
Volledig scherm
De bloemenzee bij de spoorwegovergang aan de Braakstraat in Oss, waar vier kinderen omkwamen bij een ongeluk tussen een trein en een elektrische bakfiets. © ANP

Na het drama met stint, ouders van verongelukte kinderen bedanken iedereen voor steun: "Jullie helpen ons om het verlies te verzachten"

BuitenlandDe ouders van de drie meisjes die vorige week betrokken raakten bij het tragische ongeval op een spoorwegovergang in Oss, hebben vandaag heel Nederland bedankt voor de steun die ze hebben ontvangen. Twee zusjes uit het gezin kwamen om het leven en hun oudste dochter ligt nog steeds op de afdeling intensieve zorg van het ziekenhuis. Het 11-jarige meisje is uit haar coma ontwaakt. Ze is goed aanspreekbaar, aldus ANP. 

2 reacties

  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Verschrikkelijk voor die mensen. Hopelijk komt alles goed met hun dochter en kunnen ze het verlies van hun 2 kindjes ooit een plaats geven.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Ook vanuit belgie wensen we moed en kracht bij dit drama ! Een ongeluk ligt soms op een klein plaatske ... Sterkte !