Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Chocolade is echt gezond, zeker tijdens de wintermaanden

Chocolade maakt gelukkig. Dat wordt bij hoog en laag beweerd door zoetebekken én wordt nu ook bevestigd door de wetenschap. 

4 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    cecil, hoe, sinds wanneer is tonijn vette vis? Sinds altijd al!
  • cecil atherton

    6 jaar geleden
    Sinds wanneer is tonijn vette vis? Al die bodybuilders met hun blikje proteine zonder vet zijn al die jaren dus opgelicht.
  • Louis Bouduin

    6 jaar geleden
    De chocolade mythe zal het een van de komende maanden noemen, en alle voorgaande artikels over de verrukkelijke lekkernij afdoen als ongegrond, voorbarig en niet wetenschappelijk. Terwijl het zonnetje nog meer dan genoeg schijnt om ons van een fatsoenlijke portie D te voorzien.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Vitamine kun je beter opnemen via D-Cure ,iedere week 1 ampul van 25.000 I.E. en je hebt na 4 weken reeds voldoende .Veilig is een bloedanalyse via de huisdokter en gelijk kan je zien of er nog iets teveel of te weinig in je bloed is .Voor de winter geen overbodige luxe .