BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bölöni blikt terug op bekeruitschakeling en vooruit op komst Gent: "Refaelov en Mbokani moeten nog beter kunnen"

Jupiler Pro LeagueAntwerp sneuvelde woensdag in de beker, maar doordat ook Club Brugge, Standard en Anderlecht tegen de uitschakeling aanliepen, sneeuwde de nederlaag op Malinwa een beetje onder. De Great Old maakt zich nu op voor de komst van AA Gent. Laszlo Bölöni had dan ook meer zin om vooruit te blikken naar de confrontatie met de Buffalo's dan achterom te kijken naar woensdag. Het relaas van zijn persbabbel - met de nodige dosis Roemeens cynisme - willen we u niet onthouden.

4 reacties

  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Met vetetanen moet je altijd oppassen coach! Er is een tijd van komen en een tijd van gaan!
  • daniel d'hulst

    6 jaar geleden
    speel nu eens een paar weken met dezelfde ploeg en niet altijd constant wisselen o,a, de ploeg die vlot won van Zulte, Uw betalende supporters zijn steeds de dupe
  • Harry Vankrinkelen

    6 jaar geleden
    Meneer Boloni,zou het misschien ook kunnen dat Uw manier van spelen aan de basis ligt van de nederlaag ? Z'on doorzichtige trage opbouw .Ge kunt misschien wel een ploeg fysiek sterk maken maar wat betreft tactiek staat het geleverde spel op een zeer laag pitje! Ge stelt bepaalde spelers op die er tegen ST Truiden niks van bakten ( Opare en Owusu ) dan moet ge niet raar opkijken dat ge dergelijk resultaat krijgt!!!!!
  • daniel d'hulst

    6 jaar geleden
    Zeveraar speel nu eens een paar weken achter elkaar met dezelfde poeg en niet constant wisselen