Film Ben-Hur voor senioren

Alle senioren zijn vrijdag 14 oktober welkom voor de filmvertoning – in Sint-Truiden – van de prent Ben-Hur. De prent vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer.

Luc Weyens

Elke tweede vrijdag van de maand houdt Okra Trefpunt 55+ een vertoning van een film. Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw van wie hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

De film is gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace uit 1880: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’. De film is een remake van de kaskraker uit de jaren ’50. De vertoning gebeurt inCinema Cameo, Naamsevest 45 in Sint-Truiden. Op vertoon van je OKRA-lidkaart betaal je slechts 5 euro toegang. Gezamenlijk vertrek aan het kerkhof om 13 uur.

Info: Jos Lacroix, 0477 40 31 57, lastra@pandora.be of Cinema Cameo, tel. 011 68 32 65.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer