Twitter/@KarlVanlouwe
Volledig scherm
© Twitter/@KarlVanlouwe

Dronken demonstranten intimideren N-VA-senator na ambtenarenbetoging: "Ik dien klacht in"

Dronken demonstranten hebben deze namiddag na de ambtenarenbetoging in Brussel senator en Vlaams parlementslid Karl Vanlouwe (N-VA) belaagd ter hoogte van Madou. Ze goten bier over zijn campagne-auto en klopten op zijn voorruit. De N-VA'er plaatste foto's van het incident op Twitter. De politie moest tussenbeide komen.

70 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Dit zijn de gevolgen van het nva beleid . Ze mensen tegen mekaar op ,stoken ruzie en veranderen de spelregels tijdens het spel. ( behalve voor hun zelf ) uiteindelijk krijgen ze zelf het deksel op de neus . nva heeft een lange oppositie kuur nodig om te bezinnen en hun eigen programma nog eens na te lezen .Mocht De Wever een beetje eerlijk wezen hij gaf mij gelijk.
  • Frans Mechelen

    6 jaar geleden
    Dat zijn geen manieren! Echt om u bloot gat laten te zien! Grol
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Die van nva is vergeten zekeren dat hun partij de mensen heeft laten werken tot 67 zonder dat dit in het regerrakoordt staat en dan staat die te blijten dat er een vinger wordt opgestokken wel die betogers zijn brave mannen
  • Anita Billen

    6 jaar geleden
    Hij heeft gelijk o een klacht in te dienen. Die vakbonden opdoeken want ze brengen niets dan miserie, opstoppingen enz.. te weeg.
  • Dominique Vanmullem

    6 jaar geleden
    wat had je nu verwacht nva dat ze jullie gingen bedanken voor bewezen diensten. als je alles afpakt van de werkmens dan krijgen jullie dit terug. ( met geld kunnen ze niet smijten naar je auto want die hebben jullie al afgepakt.)