Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Evenepoel is opnieuw in het land én hij gaf al een eerste interview aan de zijde van zijn vriendin: "We hebben elkaar lang moeten missen"

WK WielrennenRemco Evenepoel is na zijn dubbele triomf op het WK wielrennen in Oostenrijk weer in het land. Het 18-jarige fenomeen uit Schepdaal landde iets over zes op de luchthaven in Zaventem en werd opgewacht door een stevig ontvangstcomité.

24 reacties

  • daniel vanroelen

    6 jaar geleden
    Vanroelen daniel wat wil je heeft al een vriendin ik geloof de sport een dag op de tweede plaats komt
  • luk g.

    6 jaar geleden
    De koers op de weg wordt zo weer heel interessant de komende 10 jaren : Remco, Wout van Aert, Mathieu Vanderpoel, enz. Opvolging verzekerd voor van Avermaet en co ...
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Wat gaat die nu al bij de profs doen ? Stel je voor dat hij samen met Sagan voorop rijdt en gaat teken doen dat Sagan moet overnemen om op kop te rijden . Die laatste lacht hem uit of rijdt hem in de kant en denkt , wat komt die snotneus hier doen ? Laat hem a.u.b. bij de beloften rijden . Op VTM waren ze zeker meest geïnteresseerd in zijn vriendin dan met hemzelf . Of ligt hij nu al onder de sloef ?
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    je moet het maar doen als knaap van 18 jaar de tegenstand op een WK fietsen plat rijden op de dag dat zijn voetbalploeg van 2 jaar geleden vernederd word door Amateurvoetballers in eigen huis met 0 / 3 , van revanche gesproken ,
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Proficiat Remco. Kies Merckx als trainer en wordt een legende zoals Merckx.