Mandie Stevenson moest haar droomreis naar New York uitstellen omdat ze per ongeluk op de ESTA-vragenlijst had ingevuld dat ze banden met terroristen had.
Volledig scherm
Mandie Stevenson moest haar droomreis naar New York uitstellen omdat ze per ongeluk op de ESTA-vragenlijst had ingevuld dat ze banden met terroristen had. © Thinkstock

Kankerpatiënte vult per ongeluk in dat ze 'terrorist' is en mag VS niet meer in: "Oprechte vergissing"

De Schotse kankerpatiënte Mandie Stevenson moest een tripje naar New York uitstellen omdat ze bij het invullen van het ESTA-formulier per ongeluk aangekruist had dat ze een terrorist is. Pas toen haar visumaanvraag geweigerd werd, had ze haar vergissing door. Het kostte de vrouw uiteindelijk een kleine duizend euro om haar 'foutje' recht te zetten en een maand later dan gepland alsnog toegang te krijgen tot de VS.

14 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Veel reacties die niet weten waar het over gaat. De VS doet dit om zichzelf in te dekken. Er zijn geen domme vragen alleen domme antwoorden. En wie al een Esta ingevuld heeft zal zeker niet begrijpen hoe ze zich vergist kan hebben.
  • Christian Smets

    6 jaar geleden
    Lomp zijn ze in ieder geval wel in de VS. Wie stelt er nu zo'n vraag? Alsof een echte terrorist dat gaat aanvinken. Te belachelijk voor woorden.
  • Foexie

    6 jaar geleden
    Dat ze in amerika zo achterlijk zijn zo een vraag te stellen. Elke terrorist zal wss in eer en geweten "ja" antwoorden. Dan moet je niet verwonderd zijn dat ze deze president verkozen hebben.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Normaal gezien zou je op al die vragen "nee" moeten kunnen antwoorden. Eén "ja" en je hebt een probleem.
  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Alsof een echte terrorist gaat aanvinken dat hij een terrorist is ..