Kris Peeters burgemeester? "Neen", klinkt het unaniem bij Van Besien en De Wever.
Volledig scherm
Kris Peeters burgemeester? "Neen", klinkt het unaniem bij Van Besien en De Wever. © VTM

Noch De Wever, noch Van Besien gunnen Peeters burgemeesterschap: "Daarover zijn we het eens"

VerkiezingenNoch Antwerps N-VA-lijsttrekker Bart De Wever, noch Groen-lijsttrekker Wouter Van Besien zijn van plan het burgemeesterschap aan CD&V-kandidaat Kris Peeters te gunnen. Dat zeggen De Wever en Van Besien zaterdag in een dubbelinterview in Het Nieuwsblad. De Wever noemt Peeters' recente uitspraak, dat hij zelfs met vijf procent van de stemmen op de sjerp aast, "er helemaal over". "Daarover zijn we het dan eens", reageert Van Besien.

271 reacties

  • José Gonzales

    6 jaar geleden
    Kris woont nog steeds in puurs hij zou beter daar burgemeester worden. Maar ja de mensen hebben hem door.
  • Jurgen Coenen

    6 jaar geleden
    Peeters en van Besien gaan af gelijk ne gieter snappen ze het zelf nog niet ofwa tjeez ik ben Limburger en zie het en ja verre limburg wat ze zo graag zeggen tis thans maar een half uurke rijden van Antwerpen
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Als Bart haar op zijn tanden heeft,dan gaat hij in zee met VB en PVBA. En Antwerpen word terug de stad van voor de vreemdelingen. Toen men nog na 20 uur durfde buiten komen . Dat is al lang een utopie voor de mondale Antwerpenaar. Maar hij moet nu laten zien tot wat hij waard is. Een schaap of een man.
  • Johan Emmers

    6 jaar geleden
    Logisch, haaien vreten elkaar op als ze de kans krijgen. Of het nu groene of gele of blauwe of rode zijn, haaien zijn ze allemaal, woest om zich heen bijtend naar elk stukje macht dat ze kunnen opslokken.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Ik denk dat het goed komt voor De Wever. Zijn politiek doelstelling is in dienst van de gewone burgers ; de anderen in dienst van de postjes met de hulp van goed gelovige burgers. Peeters heeft dat duidelijk laten verstaan met zijn 5%