.
Volledig scherm
. © Toon Royackers

Auto met paardentrailer over de kop op E314

Op de E314 in Zonhoven is vanochtend een terreinwagen met daarop een paardentrailer aan het slingeren gegaan. Het ongeval gebeurde omstreeks 8.20 uur in de richting van Nederland. 

2 reacties

  • Eduard Janssens

    6 jaar geleden
    Dat zal toch niet tegen 50 zijn geweest !
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Gelukkig zaten er geen dieren in. Meestal betalen zij het gelag van zo n ongeval.
  1. POLITIEKE ANALYSE. “Waarom Conner Rousseau vooral enthousiaste senioren opzoekt”
    PREMIUM
    12

    POLITIEKE ANALYSE. “Waarom Conner Rousseau vooral enthousias­te senioren opzoekt”

    Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: waarom Conner Rousseau dezer dagen optrekt met zilvergrijze socialistische militanten en niet met jonge kiezers. “Het publiek dat u ademloos naar hem ziet luisteren, is helemaal niet het doelpubliek. Het doel zijn de camera’s en journalisten die als rondreizende handelaars in nieuws en beeld met de karavaan meereizen.”
  2. Marc Coucke lanceert energiecontract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoopste? Wij deden de vergelijking
    PREMIUM
    32

    Marc Coucke lanceert energiecon­tract met 10 jaar vast tarief: is het echt het goedkoop­ste? Wij deden de vergelij­king

    EnergyVision, de energieleverancier waarin ook Marc Coucke investeert, lanceert als eerste in Vlaanderen een energiecontract waarbij de stroomprijs gedurende tien jaar vastligt. Voor de zonnestroom van de panelen die het bedrijf gratis op jouw dak legt, betaal je zelfs 30 jaar hetzelfde “extreem lage tarief”. “Uniek ter wereld”, aldus CEO Maarten Michielssens. Een gezin zou zo tot 300 euro per jaar besparen. Hoe werkt het? Voor wie is het interessant of voor wie juist niet? En wat als je eerder wilt opzeggen? We vragen het aan Mijnenergie.be en aan Testaankoop.