Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Moeder deelt hartverscheurende laatste foto met dochtertje en smeekt mensen orgaandonor te worden

MedischEen Amerikaanse moeder heeft op Facebook de hartverscheurende laatste foto gedeeld van zichzelf en haar dochtertje Everlee (8 maanden). Het meisje was zwaar ziek en had een nieuwe lever nodig, maar die kwam niet op tijd. Exact een week geleden stierf ze. En nu is Meagan Cosper (32) een campagne begonnen om zo veel mogelijk mensen te overtuigen om orgaandonor te worden. “Laat niet nog een baby sterven terwijl die op een orgaan wacht”, klinkt het.

16 reacties

  • Anne Kastelijns

    6 jaar geleden
    Hoe kunnen sommige hier zo egoïstisch reageren. Als je baby slechts enkele weken nog te leven heeft mits een donor, dan is dit puur geluk als dit tijdig kan geleverd worden. Dit kind zal misschien wel een heel liefdevol persoon zijn met een duidelijk doel in het leven.
  • Conny Bourguillioen

    6 jaar geleden
    Je wil geen donor zijn maar als er iets met jullie zou gebeuren en je een orgaan nodig zou hebben voor 1 van je kinderen dan zou je wel blij zijn dat je er eentje krijgd zeker .of zou je weigeren ???
  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Ik ben geen egoïst! Al wat ze kunnen gebruiken van mij, mogen ze hebben. Mijn gezin en familie zijn op de hoogte dat dat geregistreerd is. Wat heb ik nog aan mijn organen als ik dood ben???
  • peter deman

    6 jaar geleden
    Ik geef nooit iets af
  • De Waen Luc

    6 jaar geleden
    Hoe asociaal het moge klinken,,,NOOIT..Als je ziet hoe er financieel misbruik gemaakt word van Wisselstukken"...We zijn al met veel te veel op deze aardkloot..en ik ben geen stuk vlees met spare parts....laat de natuur zijn werk doen.