Senator Jeff Flake in de lift van het Amerikaanse congres.
Volledig scherm
Senator Jeff Flake in de lift van het Amerikaanse congres. © EPA

"Heeft die vrouw in de lift Amerika gered?": senator wijzigt stem over Kavanaugh na confrontatie met slachtoffers seksueel misbruik

De definitieve stemming in de Senaat over Brett Kavanaugh als kandidaat-opperrechter voor het Federaal Hooggerechtshof in de VS is met een week uitgesteld. Daar had de Republikein Jeff Flake, lid van de Senaatscommissie om gevraagd. In die tijd kan de FBI de beschuldigingen tegen Kavanaugh onderzoeken.Eerst wilde Flake de benoeming van Kavanaugh nog goedkeuren, maar daar staken twee vrouwen een stokje voor: Ana Maria Archila en Maria Gallagher.

75 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Lydia Appelmans : een opperrechter moet 100% clean zijn. Basta. Het gaat hier niet over iemand die je tegenkomt op café of een collega op de werkvloer of whatever.
  • jos robben

    6 jaar geleden
    schoolvoorbeeld van de hypocrisie van links. Links is het failliet van de maatschappij
  • Nicolas Ivanov

    6 jaar geleden
    Het gaat niet over die rechter. De deep state probeert hier Trump te treffen. De dames aan de lift, die Ford. Overacting van betaalde acteurs.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ik ben akkoord met Els Vervoort!! En je leven verwoest omdat je eens betast geweest bent (want het was zelfs geen verkrachting)?! Aub zeg ! Bijna iedere vrouw heeft zoiets wel eens meegemaakt. Ze verwoesten zélf hun leven door zo te blijven doordrammen !
  • Gerrit defreyne

    6 jaar geleden
    Als we terug gaan naar het hof van Lodewijk XIV, dan gaan we nog wat meemaken. Alle geschiedenisboeken de deur uit. Het leven begint in het jaar 2000. Althans voor wat betreft de huidige moraliteit.