1
Liverpool LIV
  • 25' Goal Eden Hazard
  • Daniel Sturridge Goal 89'

Liverpool en Chelsea delen punten, maar doelpuntenmaker Eden Hazard onderstreept status als man van grote momenten

Premier LeagueEen fantastische streep van Daniel Sturridge, netjes in de bovenhoek, sloeg Chelsea een minuut voor tijd van zijn wolk. De verdiende gelijkmaker die een paar spotlights weghaalde bij Eden Hazard, speler voor wie de synoniemen stilaan opraken. Hij rende en trapte Chelsea op voorsprong, maar liet na rust evengoed de kans op de 2-0 liggen. Niettemin zijn de stats indrukwekkend. Big game speler, twee keer op rij beslissend tegen Liverpool. In de Premier League heerst Hazard. Eden Hazard.